Bemutatkozás

Kedves Utasunk!

Üdvözöljük megújult honlapunkon, köszönjük, hogy időt szentel ajánlataink megismerésére!

Örömmel mutatjuk be Önnek a 2019. október 1-je óta már országos vállalatként működő Volánbusz Zrt. utazási irodája, a Volántourist 2020-as programajánlatait. Bízunk benne, hogy az ország harmadik legnagyobb állami vállalata által nyújtott lehetőségeket Ön is kihasználja, és bőséges kínálatunkból talál megfelelő programot szabadidejének tartalmas eltöltésére. Az elmúlt évek gyakorlatát követve kínálatunk idén is tartogat meglepetéseket, így például az autóbuszos körutazások mellett találhatók benne pihenéssel kombinált lehetőségek is. Buszos útjaink közül elsőként a spanyolországit szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani: ezúttal Barcelona, a Gibraltári-szoros és Andalúzia csodáit mutatjuk be a velünk tartóknak.

Szeretettel invitáljuk jól bevált Baltikum–Szentpétervár–Moszkva programunkra is, amelyet az orosz főváros káprázatos nevezetességei mellett a szuperexpressz-vonatos utazás tesz különlegessé. Repülős ajánlataink közül nem maradhat ki mára már slágerré vált portugál körutunk, de reméljük, hogy új úti célunk is felkelti érdeklődését: idén Írország legjavát gyűjtöttük egy csokorba.

Szándékunk, hogy utasaink tartalmas és magas színvonalú szolgáltatásokon keresztül, ugyanakkor korrekt árakon ismerhessék meg Európa gyönyörű tájait és kulturális kincseit.

Mottónk: „Aki sokat lát, abban sok meg is marad”

Programjainkról és aktuális ajánlatainkról irodahálózatunkban, folyamatosan frissülő weboldalunkon és Facebook-oldalunkon tájékozódhat.

Munkatársaink, autóbusz-vezetőink és idegenvezetőink a mielőbbi találkozás reményében kívánnak Önnek jó pihenést és kellemes utazást!

 

Volántourist Utazási Iroda munkatársai