Mátraházai Üdülőház

Kedves Vendégeink!

Üdülőházunk újra várja a pihenni vágyókat!
A hatályos kormányrendelet értelmében (194/2021. IV.26.) vendégszobáinkban kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személyeket illetve a felügyeletük alatt álló 18. életévét be nem töltött személyeket fogadhatunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a védettségi igazolvány kizárólag személyazonosító okmány együttes felmutatásával érvényes. Amennyiben az okmányok bemutatását a vendég megtagadja, úgy a szálláshely alkalmazottja köteles a vendéget felszólítani a szálláshelyről való távozásra.
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
Az Üdülőház büféje is megnyitott, fedett teraszunkon szeretettel várunk mindenkit!
Reméljük, hamarosan teljes kapacitással üzemelhetünk és egy remek nyár vár ránk!

Ne feledjék! A SZÉP kártyák bármely zsebéből fedezhetik pihenésük költségeit! 

Vigyázzunk magunkra és egymásra!


A VOLÁNBUSZ Zrt. (korábban Mátra Volán Zrt., majd KMKK Zrt.) Üdülőháza Mátraházán egy sikeres Európai Unió által támogatott projekt keretében 2012 őszén teljesen újjászületett. Nemcsak a műemlék-jellegű, régi autóbusz-állomás épülete újult meg, de teljesen új szárny is épült.

Összesen 8 szoba található az üdülőházban. A kor igényeinek megfelelően kialakított légkondicionált szobák fürdőszobával, konyhasarokkal, wi-fi-vel, kábel TV-vel szolgálják az itt pihenőket. Az üdülőház a tenger szint felett 719 méter magasságban, sűrű erdővel övezve fekszik a Mátra közepén. A Mátraházai Üdülőház büféjében átutazó és szállóvendégeink jó mátrai borokat, finom kávékat fogyaszthatnak, valamint üdítők, sörök, röviditalok, rágcsálnivalók kaphatók. A kiváló klíma, az ózondús friss levegő, a kényeztető környezet és madarak hangja a tökéletes pihenéshez, tökéletes körülményeket teremt.

Könnyű megközelíteni az üdülőházat, hiszen a Mátra közepén, a mátrai főútnak tekinthető 24 sz. út mentén található az autóbusz-állomás területén. Egy olyan útelágazás tövében, melyből kiindulva elérhető az ország legmagasabb pontja Kékestető, a Mátra "fővárosa", Gyöngyös és a hegység túlsó oldala, Paráddal és Galyatetővel. A környék négy évszakos turisztikai célpont, számos olyan új aktivitással, amelyről esetleg Ön még nem is hallott. A sípályáktól a 3D mozin keresztül a kalandparkig, hozzánk minden közel van. Túraútvonalak, megnyugtató csörgedező patakok, High-Tech Seagway túrák és minden olyan természetközeli élmény, amely a kor és az Ön igényeinek megfelel. Amennyiben a Mátrát választja, úgy minket választ.

A Mátraházai Üdülőház az újjáépítés után is megtartotta rusztikus stílusát. A környék épületeire jellemző kő és farönk berakások az új és felújított épületben is jellemzők maradtak, mindez a legmodernebb technikákkal vegyítve. Tökéletesen illeszkedik mindenhez, ami a Mátrát a szívünkhöz legközelebbi természeti csodává teszi évszázadok óta. Csodálatos természet, egyedülálló klíma, kényelem és elérhető árak.

Ezt kínálja Önnek a Mátraházai Üdülőház.

Győződjön meg róla személyesen!

Mátraházai Üdülőház - A Mátra közepe.