Mátraházai Üdülőház

Tájékoztatás a személyes adatok rögzítéséről.

Ne feledjék! A SZÉP kártyák bármely zsebéből fedezhetik pihenésük költségeit! 

A VOLÁNBUSZ Zrt. (korábban Mátra Volán Zrt., majd KMKK Zrt.) Üdülőháza Mátraházán egy sikeres Európai Unió által támogatott projekt keretében 2012 őszén teljesen újjászületett. Nemcsak a műemlék-jellegű, régi autóbusz-állomás épülete újult meg, de teljesen új szárny is épült. Az üdülőház az újjáépítés után is megtartotta rusztikus stílusát. A környék épületeire jellemző kő és farönk berakások az új és felújított épületben is jellemzők maradtak, mindez a legmodernebb technikákkal vegyítve. Tökéletesen illeszkedik mindenhez, ami a Mátrát a szívünkhöz legközelebbi természeti csodává teszi évszázadok óta. Csodálatos természet, egyedülálló klíma, kényelem és elérhető árak.

Összesen 8 szoba található az üdülőházban. A kor igényeinek megfelelően kialakított légkondicionált szobák fürdőszobával, konyhasarokkal, wi-fi-vel, kábel TV-vel felszereltek. Az üdülőház a tenger szint felett 719 méter magasságban, sűrű erdővel övezve fekszik a Mátra közepén. Könnyű megközelíteni, a mátrai főútnak tekinthető 24 sz. út mentén található az autóbusz-állomás területén.

Az üdülőház 2022. július elején a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testülettől - egyéb szálláshely kategóriában - 3 csillagos minősítést kapott.

A környék négy évszakos turisztikai célpont. A természetközeli élmények mellett számos aktivitási lehetőséget, gasztronómiai élményt kínál az ide érkezőknek.

Amennyiben a Mátrát választja, úgy minket választ!

Mátraházai Üdülőház

 

Mátraházai Üdülőház