Utazási információk

TÁJÉKOZTATÓ

Továbbra is biztosítjuk az ingyenes felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Hévíz, Keszthely, Lenti, Szombathely, Győr, Sopron és Mosonmagyaróvár (min. 4 fő), esetenként Budapesten és útvonaltól függően más vidéki városokban is. Érdeklődjön irodáinknál.

A jelentkezők számától függően előfordulhat, hogy a luxusautóbuszra való rászállítást személyautóval, vagy kisebb befogadóképességű autóbusszal bonyolítjuk le. Az autóbusz belföldi útvonalán díjmentes fel- és leszállási lehetőséget biztosítunk, jelentkezéskor kérje ügyintézőnk segítségét. A felszállás helyét és időpontját az értékesítő iroda az utazás megkezdése előtt egy héttel – a részvételi jegyen – adja meg.

Az ülőhelyfoglalás az előleg befizetés sorrendjében választható, de a férőhelyek célszerű kihasználása miatt az egyedül jelentkező Utasok ülőhelye értesítés követően változhat.

 

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY 2022. ÁPRILIS 10-ig:

40% előleg befizetése esetén törzsutasoknak 7% (maximum: 14.000,- Ft/fő), új utasoknak 5% (maximum 10.000,- Ft/fő).

Törzsutas kedvezmény (2022. április 10-e után történő előlegfizetés esetén) 5 % (maximum 10.000 Ft/fő).

(Törzsutas, aki irodánk saját szervezésű, többnapos útján 2018-ban vagy 2019-ben legalább egyszer részt vett vagy 2020- vagy 2021 évben foglalást tett).

65 év felettiek kedvezménye 2000,- Ft/fő (előfoglalási időszakon kívül vehető igénybe, törzsutaskedvezménnyel nem összevonható).

A kedvezmények a részvételi díjból számítandóak, a felárak és külön fizetendő programok nem képeznek kedvezményalapot.