Utazási információk

TÁJÉKOZTATÓ

Továbbra is biztosítjuk az ingyenes felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Hévíz, Keszthely, Lenti, Szombathely, Győr, Sopron és Mosonmagyaróvár (min. 4 fő), esetenként Budapesten és útvonaltól függően más vidéki városokban is. Érdeklődjön irodáinknál.

A jelentkezők számától függően előfordulhat, hogy a luxusautóbuszra való rászállítást személyautóval, vagy kisebb befogadóképességű autóbusszal bonyolítjuk le. Az autóbusz belföldi útvonalán díjmentes fel- és leszállási lehetőséget biztosítunk, jelentkezéskor kérje ügyintézőnk segítségét. A felszállás helyét és időpontját az értékesítő iroda az utazás megkezdése előtt egy héttel – a részvételi jegyen – adja meg.

Az ülőhelyfoglalás az előleg befizetés sorrendjében választható, de a férőhelyek célszerű kihasználása miatt az egyedül jelentkező Utasok ülőhelye értesítés követően változhat.

Előfoglalási kedvezmény: 2024. március 31-ig április 5-ig, 40% előleg befizetés esetén törzsutasoknak 7% (maximum: 14.000 Ft/fő), új utasoknak 5% (maximum: 10.000 Ft/fő).

Törzsutas kedvezmény (2024. március 31-e április 5-e után történő előlegfizetés esetén) 5 % (maximum 10.000 Ft/fő). (Törzsutas, aki irodánk saját szervezésű, többnapos útján 2022 vagy 2023-ben legalább egyszer részt vett).

65 év felettiek kedvezménye 2000,- Ft/fő (előfoglalási időszakon kívül vehető igénybe, törzsutaskedvezménnyel nem összevonható).

A kedvezmények a részvételi díjból számítandóak, a felárak és külön fizetendő programok nem képeznek kedvezményalapot.