SZŐREGI RÓZSAFESZTIVÁL

Időpont: 2023. június 24—25.
Kedvezményes részvételi díj: 49.500 Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós felár: 5500 Ft/fő
Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő
Belépők: kb. 600 Ft/fő
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák.
Ez a program SZÉP-kártyával is fizethető irodáinkban!

1. nap: Indulás a reggeli órákban, utazás az Európa szerte híres Szőregi rózsafesztiválra. A már több évtizede hagyományosan megrendezett rózsaünnepen virágdíszbe öltöznek a település utcái, terei. A felvonulás évről-évre egyre több látogatót és felvonulót vonz, mára a közel félszáz jármű mellet gyalogosok, görkorcsolyások és biciklisek is részesei az ünnepi menetnek. A felvonulás mellett a fesztivál talán legnépszerűbb programja a rózsaföldek látogatása, melynek keretében a rózsakedvelők teljes pompájukban láthatják a több százezer virágzó rózsatőből álló táblák sokaságát. Szállás Szegeden (1 éj). (kb. 520 km)

2. nap: Reggeli után városnéző sétára indulunk a belvárosban és felfedezzük Szeged főbb nevezetességeit: dóm, városháza, Klauzál-tér, majd helyi vezető segítségével megtekintjük az Új Zsinagógát, végül szabadidő a belvárosban. Útban hazafelé rövid sétát teszünk Kecskeméten. Hazautazás, érkezés az esti órákban. (kb. 500 km)

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Keszthely, Körmend, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa,  Sopron, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg

KecskemétRózsafesztiválSzeged