SZEGED, ÓPUSZTASZER PUSZTAPROGRAMMAL

Időpont: 2021. október 2-3.
Részvételi díj: 32.000,- Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós felár: 3600 Ft/fő
Egyágyas felár: 6000,- Ft/fő
Belépődíj: 6.000 Ft/fő
Pusztaprogram (előre fizetendő): 6000,- Ft/fő
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák.
* Ez a program SZÉP kártyával is fizethető irodáinkban!

1. nap: Indulás a reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel Budapesten keresztül Szegedre, a napfény városába. Útközben látogatást teszünk Ópusztaszeren a Nemzeti Történelmi Emlékparkban, ahol megcsodálhatjuk a híres Feszty-körképet (foglaláskor kérjük jelezni). Szeged történelmének és a mai városkép kialakulásának egyik legmeghatározóbb eseménye az 1879-es árvíz. Az épületek nagy része elpusztult és a mai város nagyrészt az árvíz után épült: szebb, modernebb épületek váltották fel a régieket. A városba érkezve megnézzük az Alsóvárosi ferences templom és kolostor épületegyüttesét, valamint a Zsinagógát. A szállás elfoglalása után szabadprogram a belvárosban (1 éj). (kb. 480 km)

2. nap: Reggeli után gyalogosan és dottóval felfedezzük a város főbb nevezetességeit: Dóm tér (dóm, Szt. Demeter torony, Zenélő óra), városháza, Klauzál tér. Útban hazafelé Lajosmizsén egy kiadós ebéddel egybekötött pusztaprogramon veszünk részt, ahol frissen sült pogácsával és pálinkával üdvözölnek bennünket, majd lovas kocsira szállva kezdődik az izgalmas kocsikázás az alföldi táj homokbuckái között. (foglaláskor kérjük jelezni). A látványos lovasbemutató végeztével kellemes hangulatban utazunk haza, érkezés a késő esti órákban. (kb. 480 km)

 

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Hévíz, Keszthely, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg

ÓpusztaszerSzegedSzeged