SCHLADMING - DACHSTEIN TERMÉSZETI CSODÁI

Időpont: 2022. szeptember 3-4.
Részvételi díj: 52.800,- Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós ellátás: 8000,- Ft/fő
Egyágyas felár: 9000,- Ft/fő
BBP: 1140,- Ft/fő
Belépők: kb. 50 EUR/fő
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák

1. nap: Indulás a reggeli órákban, utazás festői tájakon át: Semmering – Leoben – Liezen – Schladming útvonalon. A Dachstein hegyvonulat jégvilágával, ég és jég között 2700 méter magasban kápráztat el bennünket. Modern üvegkabinos felvonóval jutunk fel a Dachstein egyik csúcsára, ahonnan jó időben gyönyörködhetünk a hegyek csipkés vonulataiban és akár a szlovén Alpokig is elláthatunk. Itt található az impozáns, átlátszó üveges padlózatú SkyWalk kilátó. A lélegzetelállító panoráma után a gleccser belsejében található Jégpalotában tekinthetjük meg a jégfaragó művészek alkotásait. A Jégpalota mellett kipróbálhatjuk a „semmibe vezető”, 100 méter hosszú függőhidat is. Szállás a környéken (1 éj). (kb. 560 km)

2. nap: Reggeli után a Schladminger Tauern egyik vonulata, a Gössenberg meghódítására indulunk. A panoráma útvonalat busszal tesszük meg, amit egy fél órás séta követ a stájer Bodensee-hez, amely 1150 méter magasan terül el. Következő sétánk a romantikus Wörschach-szurdokba, a zuhatagok, vízesések bámulatos világába vezet. Hazautazás, érkezés az esti órákban. (kb. 560 km)

 

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Keszthely, Körmend, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg

 

SchladmingDachstein