PÁRIZS GAZDAGON

Időpont: 2023. október 19-23.
Részvételi díj: 219.900 Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós felár (3 vacsora): 49.000 Ft/fő
Egyágyas felár: 70.000 Ft/fő
BBP: 3250 Ft/fő
Belépők: kb. 100 EUR/fő
Elhelyezés: 2 ágyas zuhanyzós szobák

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban. Utazás rövid pihenőkkel Ausztrián és Németországon át Franciaországba. Érkezés az esti órákban a német-francia határhoz közeli szállásra (1 éj). (kb. 1000 km)

2. nap: Folytatjuk utunkat Párizsba, útközben rövid szünet Reimsben, az „angyalok katedrálisának” megtekintése. Továbbutazás Versailles-ba*, látogatás a Napkirály fényűző palotájában és a káprázatos kastély kertben. A versailles-i kastély és a hozzá tartozó kert az európai kastélyépítészet csúcspontja és az abszolút hatalom szimbóluma. Szállás Párizsban. (2 éj). (kb. 400 km)

3. nap: Egész napos városnézés Párizsban: Programunkat a Cité szigetén kezdjük a Notre Dame, Sainte-Chapelle érintésével és a főváros legendás sugárútján, a Champs-Elyséesen, majd a Diadalívnél Concorde tér, Tuilleriák kertje. Látogatás a festők negyedében, a Montmartre-on: Sacré-Coeur, Place Pigalle, Festők tere, Moulin Rouge.

4. nap: Látogatás Párizs egyik legrégebbi kerületében, a latin negyedben: Sorbonne egyetem, Pantheon, Szent Mihály útja. majd a Montparnasse kilátótoronyból csodáljuk meg a várost és az Eiffel-tornyot. Délután elhagyjuk a „fények városát”, utazás a német-francia határhoz közeli szálláshelyre (1 éj). (kb. 350 km)

5. nap: Reggeli után hazaindulás. Utazás rendszeres pihenőkkel Németországon és Ausztrián át, érkezés a késői esti órákban. (kb. 1100 km)

*A Versailles-i kastély csak előfoglalással látogatható, a foglalást nem tudjuk garantálni.

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Keszthely, Körmend, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg

 

PárizsPárizsVersailles