A VÍZESÉSEK BIRODALMA

Időpont: 2022. november 12-13.
Részvételi díj: 49.400,- Ft/fő
Ellátás: félpanzió
Egyágyas felár: 11.000,- Ft/fő
BBP: 1.140,- Ft/fő
Plitvicei Nemzeti Park belépő:
- felnőtt: 4500,- Ft/fő
- tanuló: 2800,- Ft/fő
- gyerek: 1800,- Ft/fő
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás Zágrábba, ahol helyi idegenvezetővel városnézésre indulunk a várnegyedbe és az óvárosba. Az alapítását tekintve Szent László királyunk nevéhez kötődő város mottója: régi város fiatalos lelkülettel. Sétánk során a város két dombját, az őket ékesítő főtemplomokat és a parlament épületét látjuk. Következő úti célunk a Slujncica és a Korana folyók csatlakozásánál fekvő Slunj. A település elbűvölő vízesései és vízimalmai festői szépségben mutatják meg a várost. Szállás a Plitvicei-tavaknál (1 éj). (kb. 500 km)

2. nap: Reggeli után látogatás a természeti értékeit tekintve egyedülálló kincseket rejtő Plitvicei Nemzeti Parkban, mely 1979 óta az UNESCO Világörökség része. A 16 tóból álló tórendszer Európa egyik legkiterjedtebb és legszebb, forrásokból, vízesésekből, zúgókból és tavakból álló természeti látványossága. A 78 méter magas óriás vízesését gyalogosan érjük el, majd romantikus parti ösvényeken jutunk el a Kozjak tóhoz, amit hajóval szelünk át. A séta végén elektromos kisbusszal térünk vissza a parkolóba. A közel 6 órás program felejthetetlen élményt ad. Hazautazás, érkezés a késő esti órákban. (kb. 500 km)

 

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Keszthely, Körmend, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg

ZágrábPlitvicePlitvice