HORVÁTORSZÁG ÉKKÖVEI

Időpont: 2021. november 6-7.
Részvételi díj: 39.500,- Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós felár: 5.500,- Ft/fő
Egyágyas felár: 10.000,- Ft/fő
BBP: 1.140,- Ft/fő
Valutában felmerülő költségek: 180 HRK
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban Budapestről. Rövidszünetekkel tarkított kellemes utazás után érkezünk Zágrábba, ahol helyi idegenvezető kíséretében közös városnézésre indulunk a várnegyedbe és az óvárosba. Az alapítását tekintve Szent László királyunk nevéhez kötődő város mottója: régi város fiatalos lelkülettel. Sétánk során a város két dombját, az őket ékesítő főtemplomokat és a parlament épületét látjuk. A közös program után szabadidő a meghitt, középkori hangulatú felsővárosban. Szállás a Plitvicei-tavaknál (1 éj). (kb. 500 km)

2. nap: Reggeli után látogatás a természeti értékeit tekintve egyedülálló kincseket rejtő Plitvicei Nemzeti Parkban, mely 1979 óta az UNESCO Világörökség része. A 16 tóból álló tórendszer Európa egyik legkiterjedtebb és legszebb, forrásokból, vízesésekből, zúgókból és tavakból álló természeti látványossága. A 78 méter magas óriás vízesését gyalogosan érjük el, majd romantikus parti ösvényeken jutunk el a Kozjak tóhoz, amit hajóval szelünk át. A séta végén elektromos kisbusszal térünk vissza a parkolóba. A közel 6 órás program felejthetetlen élményt ad. Hazautazás, érkezés a késő esti órákban. (kb. 500 km)

 

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Hévíz, Keszthely, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg

ZágrábPlitvicePlitvice