ÉLMÉNYEK TÁRHÁZA: PILIS, DUNAKANYAR, BUDAPEST

Időpont: 2021. augusztus 27-29.
Részvételi díj: 52.000,- Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós felár: 9000,- Ft/fő
Egyágyas felár: 7000,- Ft/fő
Belépők: kb.12.600,- Ft/fő
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák.
* Ez a program SZÉP kártyával is fizethető irodáinkban!

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás Etyekre, a Korda Filmparkhoz. A látogatóközpont bennfentes ismereteket ad a látogatóknak arról, hogyan készül el egy nemzetközi filmes szuperprodukció, miközben játékos élményt nyújt és betekintést enged a nemzetközi filmipar rejtelmeibe. Az élménytúra után megcsodáljuk Zsámbékon a középkori romtemplomot, ezt követően Tinnyére, az Üvegtigris forgatási helyszínére utazunk. Fotószünet és egy kávé „Lali büféjében”, majd a dobogókői kilátóból vetünk egy pillantást a csodálatos panorámájú Dunakanyarra. Napunk végén „A mi kis falunk” forgatási helyszínét keressük fel Pajkaszegen, vagyis Pilisszentléleken. Szomjunkat a filmből is jól ismert „Teca kocsmájában” enyhítjük. Szállás a Dunakanyarban (2 éj). (kb. 350 km)

2. nap: Napunkat Magyarország egyik legnagyobb történelmi múlttal rendelkező városában, Esztergomban kezdjük (Vármúzeum, Bazilika), majd Visegrádon megtekintjük a legfontosabb látnivalókat: Fellegvár, Salamon-torony. Napunk hátralévő részében séta Szentendrén, a művészváros hangulatos utcácskáin, érintve templomait, galériáit, betérve a Szamos Marcipán Múzeumba. (kb. 50 km)

3. nap: Szentendréről hajóval érkezünk Budapestre, ahol először a Budai várban teszünk körsétát, gyönyörködve fővárosunk csodálatos panorámájában: Halászbástya, Mátyás-templom, Dísz tér, királyi palota, Várszínház, Országos Széchényi Könyvtár, Sándor-palota. Siklóval leereszkedünk a Clark Ádám térre, ott autóbuszra szállunk és az Andrássy úton át a Hősök terére érkezünk. Megtekintjük a Millenniumi emlékművet és rövid sétát teszünk a Városligetben. Városnézésünket a Parlament és a Szent István-bazilika érintésével fejezzük be, szabadprogram a belvárosban. A Gellért-hegy kínálta páratlan szépségű kilátással búcsúzunk a fővárostól. Érkezés a késő esti órákban. (kb. 320 km)

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Győr, Hévíz, Keszthely, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg

BudapestDobogókőBudapestEsztergomSzentendreSzentendreSzentendreVisegrádZsámbék