BENELUX MINIKÖRÚT

Időpont: 2023. szeptember 13-17.
Részvételi díj: 249.000 Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós felár: 60.000 Ft/fő
Egyágyas felár: 110.000 Ft/fő
BBP: 3250 Ft/fő
Belépők: kb. 45 EUR/fő
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás Ausztrián át Németországba. Szállás Köln környékén (1 éj). (kb. 1150 km)

2. nap: Rövid városnéző séta során fedezzük fel Köln belvárosát, majd továbbutazás Hollandiába. A gyönyörű Het Loo királyi palota ámulatba ejti látogatóit, de nem csak az épület, hanem a hozzá tartozó park is méltán népszerű. Hosszú ideig a királyi család nyári rezidenciájaként szolgált, a „holland Versailles-nak” nevezik. Továbbutazás az Amszterdam környéki szálláshelyre (2 éj). (kb. 450 km)

3. nap: Ismerkedés Amszterdammal, „Észak Velencéjével”. Programunkat a főtéren, a „Dam”-on kezdjük, élvezzük a város hangulatát: Királyi palota, Újtemplom, Begina udvar, Rembrandt tér és környéke. A várossal való ismerkedésünket egy gyémántcsiszoló műhelyben fejezzük be. Este hajózás a csatornákon, ami nélkül nem lehet teljes az amszterdami látogatás, majd betekintés a meglepetést okozó Piros Lámpás Negyedbe. Vacsora egyénileg, késő este visszautazás a szálláshelyre. (kb. 80 km)

4. nap: Ismerkedés „Európa fővárosával”. Brüsszelben különleges látnivalókat találunk: az 1958-as Világkiállításra emelt Atomium, a világhírű főtéri műemlék együttes a városháza épületével, Maneken Pis, Szent Mihály-templom, királyi palota (megtekintése kívülről). Délután városnéző séta a régi falakon belül Luxembourgban (főtér, Szent János-templom). A miniállam fővárosa egy mesekönyvbe illő szépség, amely egyszerre sugározza a régi és az új levegő elegyét. Szállás a környéken (1 éj). (kb. 480 km)

5. nap: Hazautazás rövid pihenőkkel, érkezés az éjszakai órákban. (kb. 1200 km)

 

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Keszthely, Körmend, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg

 

AmszterdamBrüsszelLuxembourg