AZ ÜNNEPI DÍSZBE ÖLTÖZÖTT SZEGED ÉS A HAJÓSI PINCEFALU

Időpont: 2021. december 4-5.
Részvételi díj: 32.900,- Ft/fő
Ellátás: reggeli
Egyágyas felár: 5500,- Ft/fő
Belépők
Elhelyezés: 3* szálloda, fürdő-WC-s szobák (1 éj)

1. nap 450 km Indulás a reggeli órákban, utazás Szegedre, a napfény városába. Útközben látogatást teszünk Kiskunhalason a Csipkemúzeumban, a halasi csipkevarrás igazi Hungarikum, több mint 100 éves hagyománya van. Szegedre érkezve élvezzük a karácsonyi hangulatot és gyönyörködünk az adventi fényekben. Szállás a belvárosban (1 éj).

2. nap 480 km Reggeli után városnéző sétára indulunk a belvárosban és felfedezzük Szeged főbb nevezetességeit: dóm, városháza, Klauzál-tér, majd helyi vezető segítségével megtekintjük az Új Zsinagógát.  Búcsút intve Szegednek, Magyarország legnagyobb pincefalujába, Hajósra látogatunk. A Hajósi Pincefalu a népi építészet kiemelkedő gyöngyszeme, 24 kacskaringós utcából és közel 1200 pincéből áll. Napunkat egy hangulatos pincelátogatással egybekötött borkóstolóval zárjuk. Vidám hangulatban indulunk hazafelé, érkezés a késő esti órákban.

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Hévíz, Kecskemét, Keszthely, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg

Programjainkat az aktuálisan érvényben lévő szabályok és esetleges korlátozások szerint tudjuk megvalósítani.

BorkóstolóSzeged Szeged 1