AZ ÉSZAKI-KÖZÉPHEGYSÉG CSODÁI

ÚJ IDŐPONT!
Időpont: 2020. október 16-18.
Részvételi díj: 44.900,- Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós felár: 8000,- Ft/fő
Egyágyas felár: 7000,- Ft/fő
Belépődíj: 12.000,- Ft/fő
Elhelyezés: 3* szálloda, fürdő-WC-s szobák (2 éj)
* Ez a program SZÉP kártya szálláshely alszámláról is fizethető irodáinkban!

1. nap • 450 km: Indulás a reggeli órákban, Gödöllőre érkezve Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélyát a Gödöllői Királyi Kastélyt és annak gyönyörű kialakítású kertjét látogatjuk meg. Továbbutazunk Egerszalókra, itt a község nevezetességeivel ismerkedünk: hőforrás, sódomb, mészkőteraszok (fürdési lehetőség időjárás függvényében). Szállás a környéken (2 éj).

2. nap • 200 km: Reggeli után Edelénybe utazunk, ahol a L’Huillier-Coburg-kastélyt látogatjuk meg. Rövid séta Lillafüreden, ahol hazánk legnagyobb esésű vízesését tekintjük meg. Délután városnézés az ország egyik legszebb barokk városában, Egerben: a minaret, a vár és a székesegyház megtekintése.

3. nap • 450 km: Reggeli után Szilvásvárad-Szalajka völgybe látogatunk el, melyet nem hiába neveznek a természet kincsestárának: a pisztrángtenyészet, a Szikla-forrás, a Szabadtéri Erdei Múzeum és a Fátyol-vízesés nyújt felejthetetlen élményt. Utazás a két Tarna patak összefolyásánál lévő völgykatlanba, Sirokra: várlátogatás. Végül az ország legmagasabb pontjára érkezünk a Kékestetőre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a térségre. Érkezés a késő esti órákban.

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Hévíz, Keszthely, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg

GödöllőEgerszalókLillafüredEgerSzalajka völgyKékestető