2021. február 1-től érvényben lévő katalógus

Kedves Utasunk!

Mi a Volántouristnál az elmúlt időszakban is utasbarát szemlélettel terveztük és bonyolítottuk útjainkat. Hisszük, hogy az átlátható, könnyen foglalható és garantált élményeket nyújtó utakért keresnek meg bennünket.

Mindezek miatt a hatályos jogszabályok értelmében alig néhány programunk esetében kellett a részvételi díjat módosítani. Az árváltozások által természetesen a helyszínen megfizetendő költségek csökkennek. A teljes ár kötelező feltüntetésének jogszabályba iktatása megkönnyíti az utasok tájékozódását, a hasonló ajánlatok összevetését, így még könnyebben és gyorsabban dönthetnek amellett, hogy melyik utazási iroda szolgáltatásait veszik igénybe.

A bruttó részvételi díj azt az árat jelenti, amelynek megfizetése valóban lehetővé teszi az utazáson való részvételt, és az utasnak ezen felül nem kell kötelezően további rejtett költséget fizetnie.

A 2021-es katalógusunkat a jelenlegi helyzet alapján frissítettük, a kora tavaszi időpontok helyett nyári és őszi időpontokat ajánlunk, illetve két népszerű külföldi programunk (Cseh csodák, A sokarcú Torinótól a Mont Blanc csúcsáig) időpontját megváltoztattuk bízva abban, hogy a nyári hónapokban már külföldre is utazhatunk.

A kedvelt és jól bevált belföldi kínálatunkat még tovább bővítettük, katalógusunkban elsőként ezeket mutatjuk be.

Reméljük, megtalálják álomútjaikat és hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:

A Volántourist munkatársai