Koronavírus-járvány: tájékoztató utasaink számára

Tisztelt Utasaink!

Felelős szolgáltatóként utasaink biztonsága elsődleges számunkra, ezért munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik az illetékes járványügyi hatóságok előírásait és ajánlásait, valamint kapcsolatot tartanak külföldi kollégáinkkal. Az általunk szervezett utak indításáról minden esetben a hiteles és hivatalos információkra alapozva döntünk, alkalmazkodva az aktuális járványügyi helyzethez. Előre megszervezett külföldi társasutazásainkat mindezek figyelembevételével indítjuk vagy töröljük.

A tervezetten június 30-ig induló utakkal kapcsolatban minden érintettnek hamarosan levelet (e-mailt) küldünk. Ezen utazásoknak új, későbbi időpontokat kerestünk, és az eredeti kedvezménnyel lehet majd foglalni őket. Egynapos kirándulásainkat szintén június 30-ig töröljük, ezekről is folyamatosan értesítjük befizetett utasainkat.

A későbbi utak indítása annak függvénye, hogy mikortól javul a járványügyi helyzet, és mikortól változnak az utazási korlátozások. Honlapunkon és Facebook-oldalunkon időben tájékoztatjuk a fejleményekről utasainkat. Ezen utak esetében az általános szerződési feltételek (ászf) szerint mondható le az utazás. Javasoljuk, hogy Önök is rendszeresen tájékozódjanak a hatóságok népegészségügyi előírásairól, ajánlásairól, és utazásuk esetleges lemondásáról ezek figyelembevételével döntsenek.

Többnapos programok esetén az indulást megelőző 60. napon kívül:
•    a részvételi díj visszatéríthető;
•    az útlemondási biztosítás díja nem téríthető vissza.

Az indulást megelőző 35. napon kívül:
•    az ászf szerinti 10 százalékos bánatpénzt kell megfizetni;
•    az útlemondási biztosítás díja nem téríthető vissza

Türelmüket, megértésüket és támogatásukat köszönjük!

Volántourist Utazási Iroda