Üdülőjáratok az Adriára

Fedezze fel velünk a horvát tengerpartot! Dalmát expressz és Adria expressz járatainkkal  2021. július elejétől pénteki indulással utazhat Horvátország legszebb városaiba.
Vásárolja meg menetjegyét előre, olcsóbban, kedvező MiniÁron*!

Dalmát expressz

Budapesti, siófoki és nagykanizsai indulással, Zadar, Biograd, Vodice, Šibenik, Primošten, Trogir és Split városok érhetők el. Kényelmes, légkondicionált autóbuszaink péntek esti indulással, egészen augusztus végéig közlekednek.

A Dalmát expressz menetrendje innen tölthető le.

Kedvezményes MiniÁron*, Zadar, Biograd, Vodice, Šibenik, Primošten, Trogir és Split 17.900 Ft-tól érhető el.

A Dalmát expressz menetdíjtáblázata itt érhető el.


Adria expressz

Budapesti, siófoki és nagykanizsai indulással, Rijeka, Optija, Pula, Rovinj és Poreč érhető el. Kényelmes, légkondicionált autóbuszaink péntek esti indulással, július elejétől egészen augusztus végéig közlekednek.

Az Adria expressz járatunk menetrendje innen tölthető le.

Kedvezményes MiniÁron*, Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj, Poreč 14.900 Ft-tól érhető el.

Az Adria expressz menetdíjtáblázata itt érhető el.


További információk:

  • Igény esetén ráhordó járatokat indítunk a menetrendekben szereplő magyarországi városokba. Érdeklődni a nemzetkozi@volanbusz.hu e-mail-címen lehet.
  • A módosítási és visszaváltási feltételekről itt tájékozódhat.
  • A menetjegyek online és nemzetközi jegypénztárainkban is megvásárolhatók.
  • Online vásárolt menetjegyét nem szükséges kinyomtatnia. A Volánbusz Zrt. által üzemeltetett, Dalmá expresszen és Adria expresszen elegendő, ha felszálláskor menetjegyét elektronikus eszközén (pl. mobiltelefon, tablet, laptop) PDF-formátumban felmutatja az autóbusz-vezetőnek.
  • A kiutazás feltételeiről itt tájékozódhat.

 


*A MiniÁron megjelölt menetjegy kizárólag a Volánbusz Zrt. weboldalán, online vásárolható meg. A menetjegy nem váltható vissza, nem módosítható és más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezményes retúr MiniÁr kizárólag a meghirdetett járatokon, korlátozott számban (2 db/járat) vehető igénybe, és csak meghatározott (fix) dátumú utazásokra érvényes. További információ honlapunkon olvasható. A menetrend-változtatás és a járattörlés jogát fenntartjuk. Az Adria expressz és a Dalmát expressz járatok menetrendje 2021. július 2-től érvényes.