NYÁRUTÓ JESOLÓBAN

Időpont: 2022. szeptember 14-18.
Részvételi díj: 101.400,- Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós felár: 12.000,- Ft/fő
Egyágyas felár: 24.000,- Ft/fő
BBP: 2850,- Ft/fő
Belépők: fakultatív kb. 100 EUR/fő
Verona - Garda-tó: 7200,- Ft/fő
Velence: 3500,- Ft/fő
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák

1. nap: Indulás a reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel az Adriai-tenger partján fekvő, közkedvelt üdülővárosba, Lido di Jesolóba. Pihenés, fürdőzési lehetőség a homokos, lassan mélyülő tengerparton. Szállás a városban (4 éj). (kb. 700 km)

2. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: utazás Punta Sabbioni kikötőjébe, innen hajóval kelünk át Velencébe. A Szent Márk-téren megtekintjük a Szent Márk-bazilikát, majd a Dózse Palota, a Sóhajok hídja és a Campanile után séta a Rialto hídig. Délután borkóstoló a Roncade kastélyban. (kb. 150 km)

3. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás. Reggeli után a szerelmesek városába, Veronába utazunk: ókori Amfiteátrum, Aréna, Capulet-ház, Scaligeri sírok. Rövid szabadprogram, majd továbbutazás a Garda-tó igazi ékkövébe, Sirmione egy szigetnyúlványon található középkori város. Sétahajózás a félsziget körül, majd a sziget jelképe a Scaligeri vár és a hangulatos utcácskák látványa varázsol el bennünket.  Késő este visszautazás a szálláshelyre. (kb. 400 km)

4. nap: Egész napos tengerparti pihenés.

5. nap: Hazautazás, útközben városnézés Udinében: aquileiai főpapok palotája, Palazzo Patriarcale, székesegyház épülete a városközpontban és a város fölé tornyosuló vár, a Castello megtekintése. Hazaérkezés a késő esti órákban. (kb. 750 km)

 

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Keszthely, Körmend, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg

 

JesoloLido di JesoloTrevisoVelenceVelenceVelenceUdine