JESOLOI NYARALÁS

Időpont: 2021. augusztus 4-8.
UTOLSÓ HELYEK - Részvételi díj: 99.500,- Ft/fő
Ellátás: félpanzió
Egyágyas felár: 16.000,- Ft/fő
BBP: 2850,- Ft/fő
Belépők: kb. 12 EUR/fő + fakultatív: 43 EUR/fő
Treviso (előre fizetendő): 3200,- Ft/fő
Velence (előre fizetendő): 3600,- Ft/fő
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák

1. nap: Indulás a reggeli órákban Budapestről, utazás rövid pihenőkkel az Adriai-tenger partján fekvő, közkedvelt üdülővárosba, Lido di Jesolóba. Pihenés, fürdőzési lehetőség (homokos, lassan mélyülő tengerpart). Szállás a városban (4 éj). (kb. 700 km)

2. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás (min. 25 fő esetén): Trevisóba, a „vizek és a tiramisu” városába utazunk. Látnivalók: Palazzo dei Trecento, San Nicolo- templom, a dóm a Battisteroval és a város főtere. Megtekintjük Palladio egyik mestermunkáját, a Villa Emo-t, mely letisztult formájával és arányaival antik római hatást tükröz. (kb. 200 km)

3. nap: Egész napos tengerparti pihenés.

4. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás (min. 25 fő esetén): utazás Punta Sabbionibe, innen hajóval átkelünk Velencébe. A Szent Márk-téren megtekintjük a Szent Márk-bazilikát, majd a Dózse Palota, a Sóhajok hídja és a Campanile után séta a Rialto hídig. Szabadidő, vásárlási lehetőség. (kb. 100 km)

5. nap: Hazautazás, városnézés Udinében: aquileiai főpapok palotája, Palazzo Patriarcale, székesegyház épülete a városközpontban és a város fölé tornyosuló vár, a Castello megtekintése. Hazaérkezés a késő esti órákban. (kb. 750 km)

 

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Hévíz, Keszthely, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg

 

JesoloLido di JesoloTrevisoVelenceVelenceVelenceUdine