BELGA MOZAIK - LÁTOGATÁSI LEHETŐSÉG A BUSWORLD EUROPE KIÁLLÍTÁSON

Időpont: 2023. október 5-8.
Részvételi díj: 192.500 Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós felár: 42.000 Ft/fő
Egyágyas felár: 75.000 Ft/fő
BBP: 2600 Ft/fő
Atomium: 7300 Ft/fő
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel Ausztrián át a Köln környéki szálláshelyre (1 éj). (kb. 1150 km)

2. nap: Reggeli után továbbutazás Belgiumba. Ismerkedés Antwerpennel, Európa második legnagyobb kikötővárosával, mely nem csak kereskedelmi, hanem kulturális központja is a régiónak: Szent Jakab-templom, Rubens Ház, Városháza. Gentben városnéző séta a Világörökségek mentén: Beguinage és a harangtorony, szövetcsarnok. Szállás Brüsszel környékén (2 éj). (kb. 350 km)

3. nap: Ismerkedés „Európa fővárosával” vagy látogatás egyénileg a Busworld Europe kiállításon.

Brüsszelben különleges látnivalókat találunk: a világhírű főtéri műemlék együttes a városháza épületével, Maneken Pis, Szent Mihály-templom, királyi palota (megtekintése kívülről).  

Egyénileg részvétel a Busworld Europe kiállításon, Európa egyik legrangosabb és legnagyobb autóbuszos kiállításán. A rendezvényen megtekinthetők a buszos iparág legújabb egyedei és kiemelt figyelmet kap az akkumulátoros, illetve hidrogénhajtású távolsági- és turistabuszok használhatósága. A kiállítást 2023. október 7-12. között, már 26. alkalommal rendezik meg, sokáig Kortrijk adott otthont a rendezvénynek, de 2019 óta a belga fővárosé a rendezés joga.  

Az 1958-as Világkiállításra emelt Atomium megtekintése után visszautazás a szálláshelyre. (kb. 50 km)

4. nap: Hazautazás rövid pihenőkkel, érkezés a késő éjszakai órákban. (kb. 1400 km)

 

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Keszthely, Körmend, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg

 

BrüsszelBusworld