AZ ÁLOMSZÉP GARDA-TÓ, VICENZA ÉS VERONA

Időpont: 2022. szeptember 30-október 2.
Részvételi díj: 70.800,- Ft/fő
Ellátás: reggeli
Félpanziós felár: 8000,- Ft/fő
Egyágyas felár: 12.000,- Ft/fő
BBP: 1710,- Ft/fő
Belépők: kb. 80 €
Elhelyezés: 2-3 ágyas zuhanyzós szobák

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, utazás rövid pihenőkkel Vicenzába – a város maga az építészet, lépten-nyomon a „nagy mester”, Palladio alkotásaival találkozunk. Megtekintjük a híres Teatro Olimpicot, Európa legrégibb fedett színházát, a bazilikát, sétálunk a főtéren, megcsodáljuk a szebbnél-szebb reneszánsz palotákat. Továbbutazás a Garda-tó környéki szállásra (2 éj). (kb. 850 km)

 

2. nap: Reggelit követően először Bardolinóba látogatunk, a vörösbor hazájába. Séta a promenádon, majd felkeressük az Olívaolaj Múzeumot, kóstolási és vásárlási lehetőség. A festői Malcesinében megcsodáljuk a középkori óvárost, a Monte Baldo hegyről rálátással a tóba nyúló, sziklára épült Scaligeri várra. Limonéba hajózunk, a kisváros az érintetlenül maradt régi épületeiről és fekvésének szépségéről nevezetes. Napunkat a Garda-tó elegáns, középkori történelmi emlékekben igen gazdag fővárosában, Riva del Gardában fejezzük be, mely egy igazi, pálmafák szegélyezte mediterrán oázis, ahol olíva-, cédrus- és citromligetek fogadják a látogatókat. (kb. 150 km)

 

3. nap: Utazás Veronába, ahol a romantika városával ismerkedünk. Gyalogos városnézésünk Olaszország legszebb és legjobb állapotban fennmaradt reneszánsz kertjénél, a Giardino Giusti kertnél indul, mely 500 éves ciprusfákkal és 200 éves sövénylabirintussal büszkélkedhet, szobrok és szökőkutak színesítik. A belváros fő nevezetességeinek megtekintése után rövid szabadprogram. Hazaérkezés a késő esti órákban. (kb. 850 km)

 

Biztosítjuk (min. 4 fő esetén) a felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Budapest, Győr, Keszthely, Körmend, Lenti, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg

 

Garda-tóVicenzaLimone